Társkereső neve: Bitang (Kimle, 46, Független társkereső) Lehet hogy téged kereslek? - Kedvesem.hu társkeresőBitang : 46 éves társkereső - Kimle

Én
Társkereső értékelés: 1 Társkereső értékelés: 2 Társkereső értékelés: 3 Társkereső értékelés: 4 Társkereső értékelés: 5
    4 (3 szavazat)
 társkereső
bitang társkereső bemutatkozása
Lehet hogy téged kereslek?
Van véleményem... meg is mondom... vannak problémáim... mint mindenkinek... nem játszom el, hogy nincs... nem vagyok tökéletes... van humorom... de néha rosszkedvem is... van kutyám.. de nincs allergiám.. nem táncolok... mert azt nem szeretek.. és nem is tudok.. a munkám szar... de küzdök valami jobbért... egyedül élek... de utálom... vannak testvéreim.. itt is... vág az eszem... szeretek motorozni.. de nincs se jogsim, se motorom... de majd lesz... autóm sincs.. nem is használom... iszom alkoholt... de anélkül is idióta vagyok... nincs isten... nagy I-vel sem... sors se... akárhogy máshogy is nevezheted... földhözragadt vagyok.. igaz, még sosem próbáltam repülni... piros a fogkefém... zuhanyzok, nem fürdök... utálok takarítani... de azért szoktam... mostanában Kárpátiát hallgatok... máskor meg egészen mást... hatalmas kontrasztokra vagyok képes... de legtöbbször a csendet preferálom...... van TV-m.. de nincs benne adás.. így nem nézem... van plüssállatom... de nem alszom velük... 2x2 méteres a takaróm... ez alatt elfér két ember is... esik a hó... a nyarat szeretem... mert ilyenkor fázom.. lehet, hogy holnapra ezt kitörlöm.. de lehet, hogy nem... van még kérdés?
Kit keres?
Ennek megtekintéséhez Regisztrálnod kell!
Mondj véleményt róla!
  • Kedvesem.hu társkereső: Bitang, Arányos, Győr-Sopron megyei társkereső férfi - társkereső,46 éves társkereső,független társkereső,társkereső kimle,győr-sopron megyei társkereső Zsuzsi32 (47)
    Szia!Nagyon tetszik a bemutatkozásod!Egy igazán őszinte ember lehetsz!
    Mosonmagyaróvár, 3055 napja