Társkereső neve: Klári05 (Pécs, 65, Elvált társkereső) igényes,örökmozgó,energikus - Kedvesem.hu társkeresőKláRi05 : 65 éves társkereső - Pécs

Társkereső értékelés: 1 Társkereső értékelés: 2 Társkereső értékelés: 3 Társkereső értékelés: 4 Társkereső értékelés: 5
    5 (19 szavazat)
 társkereső
klári05 társkereső bemutatkozása
igényes,örökmozgó,energikus
Maximálisan ápolt, páromra is igényes, energikus nő vagyok. Csak és kizárólag életem párját,társamat keresem. Fontos számomra az a bizonyos szikra az első találkozásnál.De akár egy fotó is sokat mondó lehet. Persze nem a tíz éves,harminc kilóval kevesebb. Fontos számomra a szeretet,figyelmesség a hétköznapokban is. Nem ragaszkodom azoknak a férfiaknak a megnyilvánulásához,akiknek nem tetszik a bemutatkozásom. Nem véletlenül ilyen. Ha valaki valóban a párját keresi,az tudja is hogy miért olyan,amilyen. Nem vagyok kíváncsi a sok zaklatásra.
Kit keres?
Ennek megtekintéséhez Regisztrálnod kell!
Mondj véleményt róla!
  • Kedvesem.hu társkereső: Klári05, Arányos, Baranya megyei társkereső nő - társkereső,65 éves társkereső,elvált társkereső,társkereső pécs,baranya megyei társkereső Gyuri5509 (68)
    Kedves Klári! Szívesen megismerkednék veled,és hasonló tulajdonságokkal rendelkezem,mint amire te vágysz! Nem tudhatjuk ,hogy mit hoz a sors! Üdv George!
    New York,Budapest, 152 napja